Charlottenlund Travbane

Mobile navigation

Trænerkommentarer

Traeneremallorca
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Fredag den 20. april 2018

- Væinø (1. løb - nr. 1) er i fremgang, men jeg erfortsat ikke helt tilfreds med ham. Vil gerne prøve at køre i spids, som han aldrig har prøvet. Håber på triochance. En fejlfri Captain Coke er nok vinderen, tror Alex Haagensen.

- Chandon (2. løb - nr. 1) synes jeg er i fremgang, og han er ganske hurtig ude. Tror vi er med helt freme, antager Steen Juul.

- Belittlebigjoe (2. løb - nr. 6) kommer efter omlagt træning. Synes han virker lidt forbedret, håber på en præmie, fortæller Thomas Fischer.

- Besplatno Tiki (2. løb - nr. 7) har det været seriøst op ad bakke med. Intet flasker sig bare nogenlunde. Super fin hest der har været fin hjemme i sine intervaller. Vi håber hans held vender. Så skal han nok få penge med hjem, håber Martin Jahn.

- Bailey Bakkely (2. løb - nr. 10) har trænet nomralt. Der bliver ingen ændringer i sko og forspænding, udtaler Per Sørensen.

- Bjørn G (3. løb - nr. 1) har ikke optimale betingelser med spor et på sprint, men formen er fin, og han kommer godt overens med kusken. Håber på at være i Top3, oplyser Axel Jacobsen.

- Vesuv (3. løb - nr. 7) har desværre fået anden række. Klart bedst med åbent spor. Lille triochance uden galop, synes Thomas Fischer.

- Borntowin (3. løb - nr. 8) kommer med samme udstyr, som de sidste fire gange vi har startet ham. Det ville jo være dumt at ændre noget der er gået godt. Skidt startspor og 1600 meter. Trods det tror jeg han er med til at kæmpe om sejren, erkender Steven Johnsen.

- Anton Tinghøj (4. løb - nr. 2) var ikke træt da han galoperede sidst.Skal være en outsider i morgen, mener Steen Juul.

- Awesome Girl Bank (4. løb - nr. 4) virker fin i træning og er hurtig fra start, men møder gode heste her. Tilfreds med en præmie, siger Dorte Lykke.

- Mellis Akema (5. løb - nr. 1) er alt positivt omkring. Hun er gået frem fra start til start og har fordel af den aktuelle distance. Er hurtig fra start og tåler at lave noget undervejs. Møder hårdeste modstand i vores regi, men må stadig være en vinderchance, skønner Dorte Lykke.

- Adriano B R (5. løb - nr. 2) skal gøre første start for os. Serv fin ud. Har gået enkelt baejob 1.22,0/2000 meter. Tror på en god præstation, forklarer Steen Juul.

- Babymoney (5. løb - nr. 6) var fin i rutineløbet forleden hvor han igen havde bagsko på, efter de var pillet af i starten forinden hvor han galoperede. Kommer med samme baklance som i rutineløbet, og kan forhåbentlig være med og kæmpe om sejren, fortæller Thomas Fischer.

- Champions Peak (6. løb - nr. 7) var jeg meget tilfreds med på Jägersro Han afsluttede godt, og må være en vinderchance, fornemmer Steen Juul.

- Tchai Bakkely (7. løb - nr. 4) er vi på herrens mark med. Har vist stor lyst til at have rytter på ryggen og har trænet normalt, forklarer Per Sørensen.

- Tax Free (7. løb - nr. 7) var fremragende sidst ved sejren. Er hårdt inde pengemæssigt på fredag og er måske mere skarp for tiden for sulky. Kan han være tredje-fjerde er vi godt tilfredse, kommenterer Alex Haagensen.

- Super Goal (7. løb - nr. 8) var rigtig fin sidst. Han var ikke heldig med positionerne undervejs, men sådan er det jo, når der køres lidt på chancen. Han har taget starten okay. Vi prøver ham nu i monté, så det bliver meget spændende. Der er fine heste med, men han er også rigtig fin, synes Martin Jahn.

- Remus Tiki (7. løb - nr. 9) har stået lidt arbejde over, da vi havde mistanke om en lille skade i et bagben. Han er i går, onsdag, blevet scannet og der er givet grønt lys fra dyrlægen. Var meget dygtig i monté forrige start og var ikke tom på en stor 1.13-tid senest, fortæller Martin Jahn.

- Palermo Tårs (7. løb - nr. 11) satte mange meter til i starten på Jägersro i lørdags. Gik klart godkendt bagefter, og bør være i Top3, antager Steen Juul.

- Corinna Tinghøj (8. løb - nr. 1) træner helt ok. Bare at håbe det også kommer til at fungere i løbene, typisk outsider. Ingen udstyrsændring på nogen af mine heste i mogen, kommenterer Steen Juul.

- Waylay (8. løb - nr. 8) havde ikke overbevist i træningen inden sæsondebuten, hvorfor jeg kørte forsigtigt. Den var bedre end forventet, og gik i mål med kræfter i behold. Bør være forbedret til på fredag med løb i kroppen, men synes banetipperen er lige vel optimist med vindertippet til ham, mener Ken Ecce.

- Amarone Byvang (9. løb - nr. 6) har primært været øvehest for min datter Sofie, der er ved at tage licens. Hun har set fin ud fra sidelinjen, men vi ved ikke hvor hurtigt hun har løbet. Jeg har haft svært med at finde ud af hendes balance. Hun prøver endnu et sæt nye sko ellers kan det være Bjarke har de vise sten. Jeg tager værktøjskassen med, så jeg er beredt på ændringer på dagen, udtaler Martin Jahn.

- Magnus Tax (9. løb - nr. 15) er fanget i et håbløs system med 100 meter tillæg til en hest, som lige har vundet på en 1.18-tid fra spids. Chanceløs, synes Alex Haagensen. 

Af Carsten Bundgaard og Martin Timm Holmstav